keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Klockan är


Kuvista jo ehkä näkyykin mitä tämä postaus käsittelee; kelloja. Seinäkello nimittäin on yksi kodin "peruselementeistä" mikä yleensä joka kodissa on, mutta ei meillä! Aamun ensi tehtäväkin on juosta laittamaan televisio päälle, jotta näkee paljonko kello :D Puhelinkun menee aina millon missäkin niin nopeampi se TV kuin etsiä luuri..
 Meillä OLI seinäkello, mutta sitten kun joskus aikasemminkin ihailin Karlssonin kelloja ja näin kollaasin ihan alavasemmalla olevan kellon, irrotin meidän perusseinäkellosta koneiston ja viisarit, viritin tähtitarroja vanhan asunnon seinään ns. numeroiksi vain käsituntumalla ja koneistokeskelle. Tää oli taas näitä mun hetkiä kun luulen olevani luova ja askartelun maailmanmestari, sillä lopputulos oli kaikkea muuta kuin kaunis eikä kellosta enää aikaakaan kyllä erkkikään tajunnut :D

Kuten jo kollaasista huomattiin, olen ihan rakastunut Karlssonin kelloihin, ja kokosinkin sivustolta 9 mieleisintä. Nämä on vaan niin ihania etten kyllä osaisi päättää, jos jonkin saisin. Kolme huonettahan meillä on, joten joka huoneeseen keittiö mukaan lukien kaksi eri kelloa ja vessaan yksi noon voilaa, meillä on kaikki nuo ihanuudet :D

Mutta, koska meidän budjetilla meille ei ikinä Karlssonin kelloa tule, olen tyytynyt pienin väliajoin ihailemaan tätä JYSKin asemankelloa, jonka todellakin aion vielä joku päivä raahata kotiin!



En jaksa odottaa aamuun, nimittäin herättyäni ja päästyäni aamuisesta koomasta eroon suuntaan tuohon lähikauppaan VIIMEIN noutamaan Jotexin paketin, jota sitten voikin huomenna esitellä ;)

-V-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti